top of page

Company

Company
400JpgdpiLogo (3).jpg

OVER ONS

Propulsion & Maritime Services biedt o.a. interim management en project management aan. Verder bieden wij technische inspecties, serviceondersteuning en het behandele van technische vraagstukken. Dit alles voornamelijk voor de maritieme industrie, nationaal en internationaal. Onze expertise kan echter ook buiten de maritieme wereld worden toegepast.

 

Interim Management

Propulsion & Maritime Services kan op tijdelijke basis worden ingeschakeld wanneer een organisatie op korte termijn managementondersteuning nodig heeft. Dit kan zijn door een het wegvallen van leidinggevende in een organisatie door ziekte, of wanneer er een nieuwe koers moet worden ingezet en deze 'change of management' met 'change of mindset' op korte termijn moet worden geïmplementeerd. Ook kunnen wij onze klanten helpen hun werkprocessen te verbeteren zodat zij efficiënter, dus kosteneffectiever kunnen produceren of opereren. Het doel is dat de organisatie de nieuwe manier zich dat eigen maakt.

 

Projectmanagement:

Afhankelijk van de wensen van de klant kan Propulsion & Maritime Services een project ondersteunen of leiden. In de voorbereidingsfase van reparatie-, conversie-, refit- en nieuwbouwprojecten beginnen we met het in kaart brengen van de uit te voeren werkzaamheden met duidelijke afspraken met alle betrokken partijen. Ook stellen we een projectplan op met de verschillende mijlpalen en bijbehorende kosten. Tijdens de uitvoeringsfase begeleiden we het project tot in detail en bewaken we de voortgang. Eventueel meerwerk wordt in overleg met de opdrachtgever uitgevoerd en uiteindelijk nemen wij het project over en zorgen voor heldere rapportages voor zowel de technische als financiële afwikkeling.

bover shipping b.v.

Door de aankoop van M/S Alcor zijn Traba Logistics en P&MS een samenwerkingsverband aangegaan waaruit BoVer-shipping is ontstaan. Hierin is P&MS is verantwoordelijk voor het technische beheer van de M/S Alcor en  M/S Leanora. (en Rio Grande wanneer dit wenselijk is). Het schip de Alcor zal hoofdzakelijk ingezet gaan worden voor het transporteren van graan/mais tussen Oekraïne en Roemenië.

bottom of page